Ytterligare en vecka har gått!

Nu närmar vi oss med stormsteg då Happiness kullen är klar att flytta.
Ja jag glömmer oftast att min gökunge Niro är en egen kull.
Marric´s Niro&Unionen. Är till salu
Han föddes 4 dagar efter Happiness kullen men är uppfostrad av min underbara Gajza tillsammans med Happiness kullen. Bra det för det är ett yrväder! Hade varit synd om honom att inte ha syskon att busa och brottas med. Han passar i en barnfamilj där han får leka mycket.
Mondo blir bara mer och mer lik sin far Tornado. En kille som både kan busa och ta det lugnt. Han har hittat sitt hem.
Marley.. han är så bra typmässigt, det är sällan man får en sådan katt. Allt finns där utom teckningen. Men som en mysig sällskaps kisse är han perfekt! Lugn och mysig. Ligger gärna bredvid i soffan och man ska klia magen. Marley är till salu.
Brorsan Mini som är bästa kompis med Marley. De två lufsar runt i sitt tempo då de andra kan dra repor så det dånar i golvet. Jo de kan busa runt de också men det blir lite kortare stunder, inte som halvbror Niro som aldrig blir trött. Mini är till salu.
Princessan Mina då.. jodå hon kan busa med men hon ligger i mitten på aktivitetsnivån. Kan dra repor hon också och i nästa sekund hoppa upp i soffan med mig. Glöm inte att jag menar  ragdollens aktivitetsnivå! Den är inte att jämföra med "vanliga" katters nivå. Mina har hittat sitt hem.
 
 

Kommentera här: