Varit på besök :-)

hos Cecilia och Dean. Där bor Quinten och Remus två kusiner. Mamma till Quinten är Iqa och pappa är Wunderdolls Vossy. Mamma till Remus är syster till Iqa fast i en tidigare kull Geyla hon med fläcken :-) så killarna är genom det kusiner. Pappa till Remus är Irmadolls Bacchus.
Först är Quinten som nu över ett år.
En stor,rejäl och lugn kille. Jag har hans syster Qiara kvar i min avel.
Sedan har vi tonåringen Remus.
Remus är nu 9 mån och det syns lite storleksskillnad på grabbarna.
Två mysiga pojkar som trivs ihop och med sin matte och husse.
Tack Cecilia och Dean!

Tomt och tyst

och rent :-) Nu har man inte fyra vildar som drar repor i kattlådan och sprider spån över hela golvet. Men jag saknar dom goa skratten man får. Nu får jag gå bort till fodervärden Ingela med familj istället och pussa på lilltösen :-)
En sådan liten godig! Hon har blivit så hanterad denna tjej att hon är så lugn och trygg! Älskar all uppmärksamhet hon får.
Bara man tar i henne spinner och myser hon.
en liten tjockis som har svårt att gå för magen hänger ner :-D
Mamma Sierra har tydligen grädde i sina tuttar. Hoppas det inte sinar än utan hon hinner bli lite äldre. Alltid svårt när honan bara har en bebis att behålla mjölken.
Puss på dig Titch!
 

Då var det dax igen

att säga hejdå till ett underbart kattungegäng. Man vänjer sig aldrig riktigt och tiden går som vanligt fort! Det blir tomt att inte ha fyra kattungar springandes över en på nätterna ingen som kommer att stå vid örat och skrika efter mat kl 4 på morgonen. Inga hysteriska skratt över busiga bebisar som tumlar runt och massakerar en toarulle eller välter toalådan. Jo det blir tomt och tyst...och väldigt saknad.
Dom nya betjänterna (läs ägarna) får härliga individer som myser och busar, jag avundas er. Men jag känner mig ändå glad att mina bebisar ska få bo hos så bra hem där jag vet dom kommer att få det bra. Minst lika bra som hos mig ;-)
Sandor håller med :-)
Busan nr 1 är Sabell!
Hon är full av upptåg den här damen :-)
Syrran Salma brukar vara snabb och haka på.
Söt som socker <3
Lugna Sanzo..mysnisse.
en liten tänkare.
Tuffingen Sandor.
men samtidigt en kelpelle.
 
Lycka till i era nya hem. Matte kommer att sakna er <3 <3