mer bilder från Jenny!!

Idag var Jenny här en snabbis och tog lite mer bilder! Vad fina bilder hon får till!
Sabell
Sabell
Sabell
Sabell
Sanzo
Sanzo
Sanzo
Sandor
Salma
Lowra
Nomi
Mattes stora hjärta! Marric´s Belino deTroll aka Bompilompen.
Nomi vilken ögonfärg hon har fått! Det är så med Belinos avkommer ögonfärgen kommer så småningom. Det vara samma med Belinos mamma Sussi Barkkåsens Sweet Miracle hon hade ingen ögonfärg i början men nu har hon inte super men bra ögonfärg. Så jag vet att det är så i linjen den kommer.
Nomi
Nomi
Lowra
Lowra.
Lilla Sabells öga har blivit bra äntligen! Själv har jag tapetserat idag så nu är det klart i vardagsrummet också. Nu väntar jaga bara på elektriker och golvläggare/snickare att lägga golvet där inne. Lister och foder ska dom också sätta upp sedan får jag börja sy nya gardiner. Ska bli roligt att börja med dom mjuka sakerna efter allt snickrande.
Åter igen Tack Jenny för ännu fler underbara bilder på mina pälslingar!

Jenny Söder har varit här!!!

och det innebär massor med fina kort på mina katter!!! Hon är så duktig att fotografera och får katterna även den blygaste katten att slappna av :-) En sann djurmänniska.
Vi har varit runt hos mina två fodervärdar och fotat och lite kort på småttisarna. Några på gänget här hemma men vi hann inte alla. Vi måste prata, äta och planera också. Ja helgen bara flög iväg!!
Här kommer en bildbombning!
Nästan hela gänget. 
Sedan tar vi min drottning min underbara Barkåsens Sweet Miracle. Kan inte tacka Carina nog att jag fick köpa henne. Vissa katter ligger hårt i hjärtat!
Sedan några bilder på min super mamma från norge! Ragedy´s Jolly Good Molly tänk att få ha en sådan super mamma som är lika fin i hullet efter bebisarna som innan med super temperament, grov och stor som pysslar ,vaktar och fostrar dom små helt fantastiskt.
Hon har en av dom blåaste ögonen jag sett på en ragdoll.
Så nu får vi ta en bild på pappa katt. Marric´s Mando delá Bello <3 så mysig kille som nu landat i sin manlighet och blivit lugn och trygg.
Det är en helt annan katt nu efter två lyckade parningar plus att han är kär i sin sista date <3 man riktigt ser på honom hur nöjd han är när han får pyssla om Sierra.
Roseberry´s La grande Sierra har landat och stortrivs hos Ingela, Jamie med fyra barn och så snyggingen Mando då så klart! Mando och Sierra är så söta mot varandra och verkligen visar hur mycket dom gillar varandra så vi hade inte hjärta att dela på dom efter parningen så hon blir kvar där :-) Rund som ett klot och nu är det nedräkning. Lika spännande varje gång. Ingela och jag har jouren och så Johanna så klart där bebisarna ska bo i hennes rum.
Tack Pia för förtroendet!
Sedan åkte vi till Karlskrona hem till Carina och Kent plus 12 spindlar. Jenny tyckte att det var så där men det gick bra :-)
Qiara this Wonder efter Marric´s Iqa the Golino och pappa Wunderdunes Vossy som Eva var snäll och lånade mig.
Marric´s Iqa the Golino
Qiara
Iqa
Qiara
Sist ut är min fina hane från Roseberrys. Athos of Leah
En riktig gosnalle. Tack för honom Pia!
Så ni förstår vad roligt vi haft! Bara kattprat, god mat och liiite vin :-)

Busungarna är nu 7 veckor!!!

Nu busas det och klättras och kivas... ja kort sagt det är full rulle på gänget. Som vanligt har dom inte riktigt tid för mig när jag vill eller så är dom döttströtta efter allt bus :-)
Först i gänget idag blir Sandor. Lite trött är han matte väckte honom.
 
Sedan brorsan Sanzo.
Det blir lite konstig färg med dagljuslampan. Säkert någon inställning som jag missat att göra. Ögonfärgen blir nästan grå och kudden som ni ser i bakgrunden det blåa är riktigt turkost i verkligheten så något fel är det.
Sedan då tjejerna. Vi tar Salma först. Samma där hennes ögon ser grå ut.
Sista ut idag blir Sabell. Hon är totalt hopplös att fota!! Så fort jag kommer med kameran ska hon upp i linsen och kela. Jag försöker förtvivlat mota tillbaka henne och följden blir dom mest konstiga bilder!!
Hon har troligast lite trång tårkanal på höger öga som gör att det ögat vattnar sig lite. Det växer bort när hon blir större för då blir tårkanalen också större. Det ger henne ett lite ledsen utseende, men det är hon inte!! Den busigaste i gänget!! och den som spinner mest! Fothuliganen i gänget!