otålig???

Jag otålig?? Ja det händer faktiskt då och då :-) Nu vill jag veta om det blir något resultat i kärleksnästet! Jag tror den här komb blir bra. Trevlig är killen så det räcker och blir över. Tog fram kammen idag för att rätta till frisyrerna. Det vill gärna bli lite kärleksrufs och så i komb med lite fällning blir det lätt tovor, så för att förebygga och för att riktigt få känna på killen togs kammen fram. Han bara njöt rullade över på rygg så jag kunde komma åt överallt. Sussi var mer otålig och tyckte nog jag mest störde :-)Det är väl härligt med en fertil hane med en löphona bredvid sig som villigt låter sig kammas.Lite vår i luften

Hur kan jag säga det när snön har kommit och termometern visar på minusgrader? Jo för det börjar bli liiite ljusar om dagarna. Man kan ana det.

Plus att Sussi äntligen har börjat löpa. Hennes klocka går inte att rubba med några medel. Samma datum varje år 26-27/1.
Så nu flängde jag iväg och hämtade hem killen. En mysig mysig försynt kille. Med underbart blåa ögon. Grovbenstomme. Jag tror och hoppas kombinationen blir perfekt. Det tror även killens matte.
Vem det är?? Men snälla, ni känner väl mig det är HEMLIGT! Ja så länge nu jag klarar av att vara tyst fniss det brukar inte vara allt för länge.

Ett par parningar har jag hört men idag har det varit ovanligt tyst... Sussi kråmar och ålar för att charma killen men han verkar ganska nöjd att ligga och bara mysa.
Sussi är extremt lätt parad. Hon bjuder verkligen ut sig och nästan våldför sig på hanarna. Sussi då!! Så gör faktiskt inte fina flickor! Fast varför inte? Så mycket enklare än sura rullande damer. Nej heja på tjejen bara på dom :-)

Så nu hoppas jag och håller alla tummar att äntligen blir det lite smått i vår. Bebistarmen har svidit länge nu.
Geyla går fortfarande runt och kniper. Hon har fullt upp att busa med DeeDee och Vincent :-) Hjälp vad det gänget kan busa...Vaknade imorse när dom körde kull över mig. Jag som hade tänkt mig lite sovmorgon efter en slitsam vecka men inte då. Det var bara att stiga upp men en fördel är att alla måsten var klara redan kl 11 idag.

Geyla stora damen

Har fotat lite idag och fick lite fina kort på Geyla. Hon är efter Belino och Molly och är 1½ år nu.

Hon har verkligen fått sina föräldrars mysiga temperament.

Här har jag ögonfärg också. Riktigt mörkblåa inte intensivt klarblå utan mer åt marinblå?

Päls har tjejen! Mollys tjocka silkesmjuka inte Belinos lite torra päls. Perfekt!

Ögonfärgen har hon efter Molly. Jag tyckte ett tag att hon var liten.

Men hon växer på och har fina längder och substans.

Det är bara den där förargliga fläcken som ställer till det men som samtidigt är väldigt charmigt.
Fick lite bilder på Marric´s Helia no Hero. Det var en dam som också var liten men titta nu!!

Ingen liten tjej längre! Vilken päls! Kolla tassarna! Pappa Belino där.

Hon är efter Belino och Herozita. Lyckad kombo tycker jag. Tack Johanna, Elisabeth och Peter för ni tar hand om damen så bra.