Söta Iqa

Nu äntligen kom jag iväg och fotade Iqa the Golino. Hon blir 6 månader nu 17/9. Hermera har redan fyllt 6 månade och henne ska jag försöka få fota i helgen. Måste bara ringa Marianne och kolla hur hon jobbar. Hoppas hon läser det här.

Jag blev så glad när jag såg hur bra hon har utvecklats. Fina längder och en jääätte lång svans.

Stor och stadig tjej som redan väger över 3 kg!

Hon poserade snällt och som sina föräldrar bara spann och spann hon.

Iqa har en kompis i Zimzon. En underbar kastrat hane med dom vackraste gröna ögon jag sett.

Iqa ser liten ut bredvid honom men damen väger faktiskt mer än Zimzon! Det är mest päls där :-).

Jag ser likheter med pappa Belino. Tyvärr kraschade min gamla dator och många av Belinos ungdomskort försvann men likheten finns där.

Profilen finns där nu ska hon bara bredda och fylla ut.

Mysiga tjejen

Imorgon ska jag hälsa på Helia hemma hos Johanna. Ska bli spännande och se hur hon har utvecklats. Det blir förhoppningsvis lite bilder där oxå.


Skärpning!!!

Jag börjar bli sämre och sämre på att skriva här på bloggen! Men som alla andra hänger man på facebook och det man har att säga hamnar oftast där! Tråkigt nog.

Så lite snabb rapport från hemmanet. Jag väntar på damerna ska löpa!! Jag väntar och väntar. Det är bara Herozita som löper igenom sina piller. Missar jag med en dag är hon igång :-(
Geyla och Sussi busar bara runt och tycker livet är härligt :-)

Ja jag har Geyla hemma för tillfället då sonen hälsar på. Geyla och mamma Molly är verkligen lika. Dom två kan busa och jaga varandra hur länge som helst. In och ut i trädgården.
Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Absolut det bästa jag har gjort att hängna in hela trädgården!!!!

SW blir det inte för mig. Min hälsena vill inte det jag vill. Jag ligger i vårdsvängen för att kolla vad som är fel.  Hälsenan är tjock, öm och knölig. Så hälseneinflammation eller så har en del av senan lossnat. Så det är inte att tänka på att köra hela vägen till Uppsala, två dagar på utställning sedan hela vägen tillbaka!
Men jag håller tummarna för fina Ina som ska dit. Det är mer nervöst när ens avkommor ska ställas än när man gör det själv.
Anakin från min första kull åker runt och plockar sina cert. Så jätte roligt men som sagt nervöst.

Annars så jag haltar runt i skogen och plockar svamp. Utan katter för tillfället. Tycker dom får nog stimulans i trädgården. Hösttröttheten gör sig påmind och det är bara 3 mån kvar till advent.