Gibzon the Molino

Go killen växer och växer. Håller sin matte fullt sysselsatt:-)

Snygging! Han ser riktigt stor ut. Måste svänga förbi och titta snart.

Ingen dum öronplacering där inte! Så den charmiga fläcken som syrran oxå fick? Men nu i bolådan är det bara rosa nosar men tyvärr färg på bakbenen den här gången. Suck alltid är det något.

Det här ser onekligen lite farligt ut för marsvinet:-)

Så här trött blir man efter hel dag. Puss killen och tack Marianne för bilderna.

Premiär

Idag var det första gången Geyla fick följa med ut i skogen. Båda hennes föräldrar tycker det är lite obehagligt ute i naturen så som stöd tog jag med farmor Sussi.

Med selen och kopplet hängande efter som säkerhetsbroms gav vi oss iväg. Strålande sol på klarblå himmel.

Som vanligt är min kamera felinställd! Men ni får hålla tillgodo.

Lillsnuttan travar med.

Spännande med alla dofter och ljud.

Spännande ljud när vatten porlar.

Sussi är lite fundersam på kopplet som släpar efter Geyla.

Det fastnar onekligen en massa skräp på kopplet.

Det ligger fortfarande mycket snö kvar i skogen.

Snödrottningen?

Geyla blir modigare och modigare.


Min älskade trygga donna.

Målmedveten tjej:-)


En underbar promenad som vanligt. Om Geylade uppskattade det? Njaa hon kan kanske lära sig men inte var hon överlycklig direkt men hon följde snällt med.

Bebisarna växer och mår bra. Än så länge är det bara rosa nosar så jag fortsätter att hålla tummen att dom förblir så. Även om Geyla är väldigt söt min sin svarta nos.

Kattungar

Så då kom äntligen lite smått:-) Precis på utsatt datum. Klockan 3 på morgonen märker jag att Molly börjar få förvärkar. Bara att stiga upp och installera sig vid bolådan.
Inte det mest bekväma att ligga på golvet med bara en dubbelvikt filt under sig men det går. Slumrade faktiskt till lite då och då.
Så äntligen runt 7 tiden börjar det bli riktiga krystvärkar. Molly är super duktig. Lugnt och koncentrerat jobbar hon på, 3 stycken blir det och alla honor. Bra vikter 106-110 gr.

Molly är redan igång med mjölken så nu på morgonen hade dom gått upp mellan 10-15 gr. Nu återstår att se teckningen. Jag håller alla tummar stenhårt att det blir rätttecknat den här gången.

Så då var det bara namnen då... Kullnamnet blir inte Belly :-) utan "the Golino" . Hopsatt av Mollys namn och Belinos som förra gången. Molly heter Jolly Good Molly så nästa kull med Belino får bli Jollino :-) Men jag tänker på Angelina Jollin då så vi får se.

Chipet fungerar på Belino. Belara löper för fullt men han bryr sig inte skönt! Fast han har faktiskt fungerat som fertil. Han varken ropar eller är smal. Men nu märker jag att han har smugit upp i vikt! 6,4 kg! Så nu får herren äta kastrat foder. Inte för att han är tjock nu men inte ett gram till han får gå upp.