Kattunge rapport.

Vad roligt det är att få rapporter från sina "små bebisar" Idag har jag fått bilder från Annika och Uffe i Oskarshamn där Figaro och Freja bor. Figaro blev lite lös i magen i samband med flytten men nu har allt lugnat ner sig. Dom är bara små bebisar när dom flyttar från mamma och allt välbekant så klart lite oroligt blir det alltid.
Så här skriver Annika och då blir man glad långt in i hjärtat:-)

"Vi är verkligen helnöjda med våra underbara katter! De har ett fantastiskt temperament och är så
tillgivna. Allt är fortfarande lugnt med Figaros mage och det var nog tillfällig stress.
Han börjar bli riktigt stor nu och känner att han har något att sätta emot syrran. Freja visar sin
ragdollsida mer och mer.
hälsningar
Uffe och Annika, Oskarshamn"

Här är Figaro ute och fingår

Freja tar en pause i gräset.

Syskonen myser tillsammans

En liten tupplur.
Tack snälla för rapporten.

Felix matte ringde i helgen och där var allt bra oxå. Tanterna där hade väl inte riktigt accepterat honom än men det bekom inte Felix något. Han gick runt och spann. Det blir nog annan låt på damerna när dom börjar löpa.

Fanny och Freddy får jag rapport om att dom håller på att äta dom ur huset:-) Men det är klart serveras bara gormémat kan väl man inte vänta annat:-)

Alla rapporter stora som små är så roligt att få.

tack Alla

Godkänd:-)

Hjälp vad tiden rinner iväg!! Blev förvånad när jag såg hur länge sedan det var jag bloggade. Vad har jag gjort då?? Tänk tänk... Ärligt sagt ingen aning. Börjar väl bli lite smått senil.

Bebisarna växer och mår bra. Dom har fått sin första spruta och är oxå avmaskade. Tråkigt med det här vädret. Mulet och nästan beckmörkt när man försöker ta lite kort. Så inga 8 veckorskort än så länge.
Det blir nog så att Geyla stannar. Än så länge. Hon har sin felteckning men är väldigt bra typmässigt. Min son vill ha henne så vi får se hur hon utvecklas framöver. Att hon sedan har ett underbart temperament gör inte saken sämre.

Kära söta Felix har flyttat och har lämnat ett stort hål efter sig. Åhh att man kan sakna en katt så men han har det bra hos Monika och Jonas. Efter mycken vånda och funderingar kände jag att en hane till var för mycket. Jag har tänkt behålla Belino fertil ett tag till då han inte hunnit få så många avkommor. Jag har inte så många honor och vill hålla katteriet litet så det var bättre han fick flytta. Men jag ska erkänna att jag har ångrat mig ibland.

Vad mer har hänt. Jo länstyrelsen var här och kollade. Vi fick en trevlig pratstund och hon blev som dom flest blir imponerad över lugnet trots 7 katter. Känns det igen?
Godkänd? Ja det är klart jag blev:-) Mina katter äter från silverfat:-)))

Svamprunda

Sussi och jag tog en runda i svampskogen i söndags. Vädret var soligt och fint. Men någon större lycka på svampfronten hade vi inte den här gången heller.

Här är dom enda svampar vi hittade.

Konstigt nog är det snustorrt i skogen. Trots att jag tycker det bara har regnat och regnat.

Men som vanligt fick vi en skön stund ute i skogen Sussi och jag.

Fortfarande i sommar/efter bebispäls men den är på väg.

Sista blåklockorna?

Ljungen blommar.

Över stock och sten. Svårt att få kort på henne då hon hela tiden finns runt fötterna.

Så efter nästa 2 timmar i skogen åkte vi hem med tom svampkorg men vi var nöjda ändå. Nästa gång tar vi fikakorg med, och förhoppningsvis lite svamp med tillbaka hem.