Tidsbrist.

Lite tråkiga saker händer och plötsligt försvinner all energi. Saker man i vanliga fall klarar av snabbt blir som berg att övervinna. Då blir det akut tidsbrist! Inget går som jag har tänkt mig.
Men det är bara att streta på. Golvet ?? Tja blir lite gjort idag men annars går det trögt där med. När man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag är man för trött för att lägga sig på golvet och börja hamra.

Sussi är rund och fin. Nästa vecka kanske jag kan börja känna fosterrörelser. Alltid lika spännande. Men hon är nöjd och ligger mest och spinner om hon inte står över matskålen :-)

Idag är det vår i luften så gänget får vara ute i kattgården lääänge. Passar på att dammsuga överallt innan dom invaderar med katthår igen. Phu vad dom fäller! Det är en ojämn kamp där tyvärr katthåren vinner.

Belino har haft vackert dambesök x 2 så nu väntar vi spänt på goda nyheter. Det är dom två kullar jag har sagt att han ska ha utanför katteriet. Sedan står Molly på tur.
Belino har bara en avkomma än så länge och det är Dàvon.

Den negativa spiralen hoppas jag vänder nu när vårvärmen äntligen har kommit. Fyller på energidepån med lite solljus och vårdofter från solvarm blöt jord, vårkvittrande fåglar och brusande vårbäckar.

Gott skratt!

Sussi låg och myste på mattan med magen i vädret som ragdoll gör.Jag satt bredvid och kelade med henne. Min äldste son kom och frågade om jag var säker nu på att hon var dräktig? Ja tyckte jag det är jag nog. "Vilken bokstav är du på nu?" F sa jag. "Mmm då får vi hitta på några fina namn på F" tyckte sonen. Efter en liten tystnad kom namnförslagen från honom! Håll i er. "Fet, ful och finnig!" De ni!! Det var väl fina namn! Har jag fostrat honom??

Dagens pausarbete

Mellan golvläggningen hann jag ta lite bilder på små töserna. Fast små och små? Molly är en stadig bit nu på 9 mån. Herozita tycker jag har växt för varje dag jag när jag kommer hem.

Mys tjejen Molly. Alltid full i bus med glimten i ögat.

Herozita och Molly är ett riktigt radar par.

Varje dag ligger någon matta i ett hörn efter deras framfart.

Molly har tyvärr löpt nu över en vecka. Hade hoppats att det skulle lugna ner sig. Vi får se till veckan.

Men oj vad dom fäller nu! Det märks att vi går mot ljusare tider. Men Belino hoppas jag inte börjar fälla. Han har precis börjat få lite päls. Idag var han och Agnes ute en bra stund. Solen var skön blåste bara lite grann. Man såg på snödrivorna att det har mejat ner lite.

Herozita var lite trött efter allt busande.

Det var svårt imorse att stiga upp. Sussi på ena armen spinnande och Herozita på den andra spinnande. Båda bjöd på ansiktstvätt :-) Det är matte lagom road av.

Nu har Fredric och jag tagit ledigt från golvläggningen. Båda har ont i skinkmusklerna efter att gått upp och ner på knä ex antal gånger. Axlar armar och nacke ajaj. Men det blir snyggt! "Bara" hälften kvar.
Nu ska vi äta gott och slappa det lilla som är kvar av helgen.