Midsommar!!

Tänk att vi äntligen fick uppleva en midsommar med riktig sommarvärme:-) Vi har alla njutit av det fina vädret och varit ute hela tiden. Huligangänget och Sussi har busat runt i trädgården och myst. Vi har spelat kort och boule. Ätit gott och bara njutit av det fina vädret. En riktig 5 plus midsommar!

Marcus i fotbollstaget.

Det har varit kallt länge på nätterna här nere så allt har stått stilla men äntligen börjar en del av alla mina rosor att slå ut. Det här är en klätteros som heter Dortmunnd.
Jag har fotat Huligangänget oxå. Men dom var så trötta så efter en lång dag ute.

Goa mjuka clownen Figaro. En riktig mjukis.

Freja har varit lite anonym och tillbakadragen fram till för ungefär en vecka sedan. Men nu!! Hon ger grabbarna en match om leksakerna. Först upp och klättra när dom är ute. Snacka om förvandling:-).

Den här killen gör mig varm långt in i magen. Han är allt som en ragdoll står för. Stor stadig, mjuk, kelig, klok,charmig och full i bus. Puss Fonzie...

Fanny sockerdockan. Hon håller sig nära matte hela tiden. Tycker ibland att bröderna är för hårdhänta.

Felix Felix.. nu hoppas vi att allt är där det ska vara. En snygg avelshane hoppas vi att du blir. Annars blir du en go mysig sällskapskatt. Inte fy skam det heller.

Här är han som var tröttas i gänget. Freddy mattes pussgurka. Han njuter fortfarande lika mycket av att bli pussad på magen. Helt lealös och bara njuter. Mmmmmmm puss puss..