Midsommar!!

Tänk att vi äntligen fick uppleva en midsommar med riktig sommarvärme:-) Vi har alla njutit av det fina vädret och varit ute hela tiden. Huligangänget och Sussi har busat runt i trädgården och myst. Vi har spelat kort och boule. Ätit gott och bara njutit av det fina vädret. En riktig 5 plus midsommar!

Marcus i fotbollstaget.

Det har varit kallt länge på nätterna här nere så allt har stått stilla men äntligen börjar en del av alla mina rosor att slå ut. Det här är en klätteros som heter Dortmunnd.
Jag har fotat Huligangänget oxå. Men dom var så trötta så efter en lång dag ute.

Goa mjuka clownen Figaro. En riktig mjukis.

Freja har varit lite anonym och tillbakadragen fram till för ungefär en vecka sedan. Men nu!! Hon ger grabbarna en match om leksakerna. Först upp och klättra när dom är ute. Snacka om förvandling:-).

Den här killen gör mig varm långt in i magen. Han är allt som en ragdoll står för. Stor stadig, mjuk, kelig, klok,charmig och full i bus. Puss Fonzie...

Fanny sockerdockan. Hon håller sig nära matte hela tiden. Tycker ibland att bröderna är för hårdhänta.

Felix Felix.. nu hoppas vi att allt är där det ska vara. En snygg avelshane hoppas vi att du blir. Annars blir du en go mysig sällskapskatt. Inte fy skam det heller.

Här är han som var tröttas i gänget. Freddy mattes pussgurka. Han njuter fortfarande lika mycket av att bli pussad på magen. Helt lealös och bara njuter. Mmmmmmm puss puss..

Så då var det gjort!

Agnes (Wihlthos Venus) är nu kastrerad. Det har varit med stor vånda jag till slut beslutade mig för att kastrera henne. Även fast jag inte har sparat något efter henne. Men ibland får man väga för och emot och den här gången vann för en kastrering.
Hon har varit en underbar mor till sina små skött och fostrat exemplariskt. Lätt parad och lätta förlossningar sånt är guld värt. Men nu var det hennes tur att pensioneras.
Men jag ska erkänna att en och annan tår föll när jag körde henne till veterinären. Nu ligger hon bredvid mig och ser ganska nöjd ut ändå. Lite vinglig fortfarande och med ett pytte ärr på magen. Jag kan verkligen rekommendera smådjurskliniken i Nättraby. Tidigare har både Aron och Adela kastrerats där med lika gott resultat.

Nu ska ärret få läka i lugn och ro och Agnes nya matte och husse ska få flytta in i större lägenhet med inglasadbalkong. Sedan ska hon flytta och få en kompis i huskatten Loke. Där får hon vara den prinsessa hon verkligen är. Mattes hjärterdam.

Småttisarna alias Huligangänget fick samtidigt sin första vaccination. Det är så roligt eller extra roligt vid sånna här tillfällen att vara ragdolluppfödare. Först ska alla i väntrummet charmas av kattungar som nyfiket försöker röra vid beundrande åskådare. Orädda nyfikna spinnande man blir stolt som en ja vadå? Mor kanske?
Sedan sprutan inga problem, inte ett pip! Som vanligt. Vi har nog snart fått den mest inbitna hundägandeveterinär att falla:-)

Lite sommarväder

Lite lite vågar solen fram men det är ingen värme. Huliganerna fick komma ut en stund för att få känna på gräsmattan igen. Dom busade runt och upptäckte saker.

Felix på språng. Freddy kollar läget.

Freja vågade sig iväg över gräsmattan.

Här kommer Freddan.

Men bästa att springa tillbaka till dom andra:-)

Underbara Sussi. Håller stenhård koll på sina bebisar. Du och jag Sussi.

Freddy igen!

Mysiga,keliga goa "storebror" Fonzie. Spännande att leka under rhodedendron blir som en stor grön grotta.

Fanny och Figaro.

Fanny på äventyr.

Min stora rhodedendron har gift sig med en kaprifol som nu doftar bedövande helst på kvällarna.