Längtan.

Nu är det nedräkning. Snöovädret hoppas jag drar snabbt förbi. På måndag bär det av att hämta min nya tjej.

Azzi´s Herozita n 04 21

Ständig glädje.

Vad roligt det ändå är att vara uppfödare. Alla dessa underbara kattungar som sprider först glädje hos mig sedan i den nya familjen. Alla dessa goa kattungeköpare som man håller kontakt med. Vissa mer än andra men alla finns där.
Cellos och Ebóns husse och matte är en av dom som jag har tät kontakt med. Här kommer lite kort på dom som Henrik skickade.

Cello blir bara snyggare och snyggare. Ebón och han är bästa vänner. Busar runt eller ligger tillsammans.

Han har kvar sin bläs. Det gillar jag!

Ebón växer så det knakar. Två matglada, bortskämda killar :-)

Jag hade rätt!!!!

Aftonbladet har i en artikel äntligen slagit fast det som jag alltid säger. - 5 grader i söder är lika kallt som - 5 i norr. Inget tjafsande om högre luftfuktighet osv. -5 är - 5 basta! Så varför klagar då sörlänningarna på att det är så kallt? Men herre gud ta på er kläder vet ja! Skulle aldrig falla mig in när jag är hemma i norr att gå ut utan underställ och tjock jacka men här nere går jag lätt ut i tunna kläder så = jag fryser! Sedan kan det kanske blåsa lite oftare här nere men ändå. - 5 blir kanske - 10 med blåsten men det är ändå långt kvar till - 20! Det blåser faktiskt också i norr och då med -15-20 då kan man snacka om kallt.
Så slipper jag nu hör den eviga ramsan att det är kallar här ner vid samma temperatur!?

Så slutsats. Sörlänningar är vekare, gnälligare och skulle aldrig klara en mörk vargavinter i norr. Haha nu blir jag säkert halshuggen men jag vet att ni i norr håller med mig och det räcker för mig.

Heja Norrland!!!