Sussi hemma igen

I snöyran körde jag iväg och hämtade Sussi. Fy vilket väder!! Kröp fram i 60 km/h. Men vi kom helskinnade hem. Pust vilken massa snö som vräker ner! Tungt att skotta. Tur man har sina söner hemma så dom får gå ut och göra ett fyspass:-)
Sussi är trött och sover. Goda tecken?? eller bara sviter efter sena nätter??:-) Bara att vänta och se.
Almanackan är förbockad och nedräkningen har börjat.

Nu får man börja se över alla saker som ska med upp till Nyköping. Molly är provbadad och jag måste säga att det blev riktigt bra. Kanske inte behöver bada henne igen. Men som hon och Herozita leker skitar hon säkert ner sig.
Hon var ganska lätt badad. Lite ålig men lugn och snäll. Fönen var okej oxå. Det tog sin modiga tid att föna den pälsen torr!
Hon och Herozita har blivit goda vänner som jag hoppades på. Dom busar runt här så mattorna ryker. Molly blir lite burdus ibland men Herozita är duktig på att säga ifrån. Molly är som alla ragdoll kanske inte det smidigaste så när hon kommer med hög fart med bredsida mot Herozita .... ja ni ser bild framför er..

Herozita växer och har bott in sig. Nu när Sussi har varit iväg har hon snott hennes plats på min arm. Snuttefia. Jag kan lova att det är svårt att motivera sig att kliva upp en fredagmorgon när en söt kattunge ligger och kelar med en. Då ligger man verkligen och känner efter om man ändå inte är väldigt sjuk. Att dom oxå varnar för snöstorm gör inte saken bättre. Men plikttrogen som man är masar man sig upp och går iväg. Nu tillhör jag den lyckliga skaran att ha ett jobb och arbetskamrater som jag trivs med. Annars hade jag nog inte bott kvar här.

Nu väntar Belinos bad. Ska ta hans svans först en gång. Sedan tar jag hela han. Sedan jan. har hans fettsvans ökat. Vet inte om det är rätt att ta den ofta eller om man ska ha is i magen och vänta mellan gångerna? Man blir inte riktigt klok på det.

Tråkigt är det i alla fall att han inte ska bli pappa med Diva. Jag trodde mycket på den kombinationen. Men huvudsaken att Diva nu blir bra. Tråkigt när det inte blir som man har tänkt sig.

Så nu håller jag stora tummen att Sussi är dräktig!! Tvi Tvi...

Love is in the air ....lalalala


Oj det kanske var lite fräckt att lägga ut just den bilden. Men som ni förstår löper ÄNTLIGEN Sussi. Nu håller vi tummarna att herrn i fråga fixar det.
Som en del kanske ser är det en annan hane än först planerat. Det blir så ibland det vet ni alla. Vem det är???
Åhh vad jag älskar att ibland hålla er på halster. Jag som aldrig i vanliga fall har hemligheter.
Men jag tror det blir kanon bra. Det blir bara blått så klart 50/50 mitted eller high mitted.

Nu håller jag tummarna att det här går vägen. Det är trots allt snart 2 år sedan hon hade förra kullen.


En sån här har jag beställt. Det här är "Trollet" Belina deTroll

En till som han får  man väl aldrig.
Men mest hoppas jag att alla födds friska och krya och att Sussi mår bra hela tiden.

Hon är trots allt min drottning.
Oj jag glömde dom fina bilderna på Dàvon som Jenny har tagit.

Fin pojken. Snart får jag gosa med han igen!

Jag är bara liiite partisk:-)

Inget nytt

Tiden bara går och går!! Trodde ett kort ögonblick att Sussi var på väg in i ett löp men... nada. Herozita har boat in sig och har hittat sin plats i sängen:-) En riktig kelpotta är hon. Tävlar med Belino om mesta näspussarna. Sussi är lite avundsjuk då matte enligt henne bara är just hennes!!
Molly dansar runt som vanligt och bara är som bara hon kan. Vän med alla inga bekymmer puss på dig och kel med dig lalala roligt busa lite. Så är hennes dag. Riktigt avis blir man på hennes sorglösa värld. Något att ta efter kanske?

Hennes ultraljud är bokad. Tyvärr hade dom ingen senare tid än då hon bara är 10½ mån.  Men då den här damen är stor och rejäl misstänker jag att det bara är en tidsfråga innan första löpet kommer. Hoppas att det dröjer till efter Nyköping då jag har satt henne samma bur som Belino! Vill inte ha samma dilemma som med Belara som löpte och löpte och till slut drog på sig en infektion!! Mig ovetande. Hu det var nervdrypande dagar innan det vände. Det här året vill jag vara utan klippkort hos veterinär.
Annars är jag som alla andra trött på snön idag kom det ytterligare 5 cm som jag glatt hade varit utan. Helst om man låg och körde till Kalmar. Bilen är så skitig så den är svart och inte grå. Bara ett halvljus ingen vindrutetorkare bak som fungerar! Så nya utgifter jippie!!
"Måste vara som Molly måste vara som Molly..."