God fortsättning Alla!

Idag är det juldagen och vi planerar att göra så lite som möjligt. Fast jag har varit ute och skottat fram brevlådan. Tungt då plogbilen har packat snön.
Försökte få lite ute kort på Belino men han hatade snön så vi fick gå in igen.

Han har fått lite päls nu killen:-)

Men fy så mycke snö! Inget för en Italienare:-)

Släpp in mig!!!

Fy dig matte som tvingar mig ut i detta!

När man kan ligga på favoritpallen framför elementet!

Mattes prins....

Annars löpte julafton lugnt och fint. Vi spelade en del på WII både Mariocart och jag invigde WIIbrädan. Min julklapp till mig själv:-)
En del är riktigt jobbiga. Ska ta mig an Yogan men de var svårt.

Stor koncentration på spelet.

Fredric ser ut att vinna.

och var hittade jag mamma? under bordet knäskurande!!

Ja suck om man hade hälften av hennes energi hade jag varit nöjd!

Lagom med mat

Julgodisbord, tomtar och pynt.

Massor med snö ute!

Vackra kulor i granen.

Blommor i fönster

Tulpaner i vasen

och frukt i skålen.

Tror knappt det är sant..

Termometern visar -22!!! Har det verkligen varit så kallt någonsin här nere sedan jag flyttade hit? Ja kanske någon gång med det hör verkligen till ovanligheterna. Vi som ska åka och köpa gran! Hur kul är det att stå och huttra och försöka välja?
Men det är strålande vacker vinterdag. Solen skiner och snön gnistrar riktigt fint julväder.
Vi får försöka hinna ta en promenad.
Alla har gjort så fina julkort och jag är urusel på photoshop men ett litet kort har jag fixat.


Ha det gott alla!!

Snart så!!!

Vadå? Tja jul ny år osv och så mina nya planer:-) Nu är det bara att hålla tummarna att allt blir som man planerar. Lite motsträvigt med all snö och mer på ingång!
Har haft en fotosesion med Molly och Sussi. Min svårfotade Sussi som jag äntligen fick lite hyfsade bilder på. Hon är fullpälsad och riktigt fin nu. Sugen på att åka till Norge och ta (förhoppningsvis) det sista cert så hon blir IC. Men om hon följer samma schema som dom andra åren börjar hon löpa nu i januari. Bara att lägga det på hyllan. Hon gillar inte riktigt utställningar men accepterar det hela med vissa protester.

Hon sover som vanligt på armen hela natten och nu när det har varit mörkt och kallt hörs små protester när klockan ringer:-) Nästan männskligt trots att hon kan rulla ihop sig och sova vidare när jag måste ut i mörkret och halvmeter snö!
Jaja säger ni nu men planerna då???
Ja Sussi ska förhoppningsvis få träffa en riktig "hunk" en dröm så att säga så kullnamnet är klart redan:-) Men det är många hinder innan det blir, så jag håller tummarna blå!
Molly ska få träffa Belino igen så klart! Nu har jag lagt in en beställning på Geyla x 4 utan felteckning få ser hur det lyckas med det?

Lika go och trevlig blir dom säkert med sånna föräldrar!

Min goa Molly som bara spinner och myser:-)
Belino har det inte blivit några nya kort på. Ska försöka få tid i julhelgen och uppdatera hans bilder. Sedan hoppas vi att det blir uppehåll i snöandet så dom hinner ploga våra vägar. Längtar ut på promenad med gänget. Ivrigast ut är Belara. Gick förbi henne med kattburen och hon hoppade upp i tron att vi skulle åka en sväng. Sved i hjärtat när jag bara stuvade in den i tvättstugan. Men snart så!!!