Väntar och väntar

Att det ska ta sån tid att få ett nytt objektiv!! Skickade efter ett för lääänge sedan. Kastade mig på brevlådan när jag kom hem men inte låg det någon postlapp där inte! Synd om mig!

Bebisarna växer så det knakar. Båda väger nu över 800 gr. Dom blir 8 veckor på torsdag. Full fart på dom. Rena racerbanan upp och ner i min säng med Molly och Dávon. Oj så roligt dom har. Ibland hänger Belara med. Vad tomt det kommer att bli när dom flyttar. Som vanligt.

Roliga grejer som händer nästa år! Ragdollspecial igen! Nu tillsammans med perser/exotic. Har ni inte varit med tidigare åk nästa år!! Så roligt!!
Sedan en hel ragdoll helg i januari!! Inget man vill missa! Vad duktiga dom är som ordnar och fixar! Undra vad Hanna J ska ha föreläsning om?

Annars är det bra trist. Mörkt och grått. Nu med vintertiden hinner man inte göra mycket ute innan det blir för  mörkt.
Ingen svamp heller..
Det blir till att sitta inne och drömma och planera istället. Inte fy skam det heller.


MEN NU VILL JAG HA MITT OBJEKTIV!!!

Tråkigt!!

Jag har tråkigt utan kamera så jag satt och tittade igenom lite gamla bilder. Tänk vad fort man blir beroende av något. Precis som mobilen. Hur klarade man sig utan den?
Nu när det är så kallt och ruggit ute kommer man ihåg att det faktiskt kom en del snö i jan-feb. Minns ni dessa bilder?

En onsdag em direkt efter jobbet tar jag med mig Agnes och Belino ut. Det hade snöat hela dagen och det var så där gott friskt kallt ute. Ni vet när snön luktar underbart. Jag ångrade mig lite på vägen ut för bilarna låg i diket lite överallt. Men är man norrlänning så är man:-) (på gott och ont)

Men dom hade så roligt! Den här högen med ris som var ihopdragen. Måste undersökas noga.

Kan ju vara en råtta här. Agnes älskar att vara ute i alla väder. Bompen var väl lite mera tveksam om det här var nödvändigt.

Men Agnes var i sitt esse!!

Drog med sig Bompen på lite äventyr

Många förundrar/förfasar sig över min promenader. Ja jag kanske är dumdristig men än så länge ta i trä har det gått bra. Kvittot att se sin pälslingar strosa runt och upptäcka saker klättra upp i träd rusa runt och vara glada uppväger just nu oron att inte kunna fånga in dom. För visst finns den även hos mig. Men jag går ofta på platser som dom inte varit på tidigare så då blir dom fega och håller sig när mig.

Agnes i full fart framåt.

Men håll med om att man blir glad när man ser katterna i full frihet!


Det hann bli rejält mörkt innan vi vände tillbaka till bilen. Ser ni Bompen?
Som tröst i det här regniga kalla vädret och deppet att de snart är vinter kan jag få trösta er med att det faktiskt finns riktigt fina vinterdagar!

Bara en bild till på min underbara snoffsa. Kan inte nog berömma henne vilken mamma hon är.

Det var väl en liten tröst i det här ruggiga höstvädret?

Baha så vänder jag mig om och har världens pangkort framför mig. Dàvon, Molly, Ebón och Elis ligger tillsammans och myser!! Och INGEN KAMERA!!!! Skit!!