Hjälp vad händer??

Tiden bara rinner iväg. Inget nytt på kattfronten. Väntar på att Sussi ska börja löpa. Äldsta sonen har slutat skolan så nu är han hemma igen en sväng. Mor är på besök och vi har tagit en tripp till skåne. Stannade i Kivik och åt självklart en äppelkaka.

En sväng in för att titta på magnolierna som blommade.

Ett besök på Musteriet ett måste. Sedan bara åkte vi och njöt av naturen. Åt i Simrishamn köpte sparris på torget. Stannade i Ystad och gick på stranden.

Ljuvligt varmt och skönt.

Naturens egna konstverk.

En bensträckare i Ystad innan vi åkte hem.  Hela dagen var en kvalitetstidsdag.

Flyttat

Som ni kanske har sett på min hemsida har Adela blivit kastrerad och flyttat till Karlskrona. Det var med viss sorg hon åkte. Saknar verkligen hennes upptåg med vippa och skursvampar och sugrör ja gud vet vad hon kunde komma bärandes på. Men då hon har en tendes att skela till och från kändes det inte rätt att använda henne i aveln. Hon skelade inte som kattunge utan det kom när hon var runt halvåret! Sedan försvann det men sen när hon var ett år syndes det igen!

Adela 8 veckor. Ingen skelning här. En underbar blå färg som hon har behållit.
Så nu bor hon hos Mia och ragdollkompisen Kattja. Hon är så snäll och väcker nya matte kl 4-5.

Visst är det en härlig bild!
Blivit kompis med Kattja eller kanske det ska vara tvärtom Kattja har accepterat att Adela har flyttat in.

Var sitt klösträd har man.

Här har Adela det hur bra som helst. Får vara en liten princessa med massor av uppmärksamhet. Tack Mia och Kattja att Adela får bo med er.

Lurad

Ja jag tror dom har lurat mig! Agnes är inte dräktig utan åmar sig nu för fullt. Men hon släpper inte Belino i närheten. Stackarn ser helt uppgiven ut! Har varit lite misstänkt sista veckan att magen inte har blivit större. Men tuttarna är rosa helst dom främre. Lite upphöjda små fyllda. Svårt annars att se då det inte är första kullen. Men jag tror det är falskt alarm. Skit oxå jag som längtar så efter kattungar.
Men stackars Belino som inte får komma till då? Det kan knäcka hans självförtroende. Jag får låta henne gå själv en stund så kanske hon blir lite småsugen ;-)
Sussi väntar jag på ska löpa igen. Typiskt när man väntar... Hon börjar säkert när jag inte kan åka. Äldsta sonen slutar skolan i slutet på maj så då måsta jag hämta hem honom . Då börjar hon säkert!
Annars är allt lugnt. Lite sommardagar fast det är kallt i vinden. Katterna är ute så mycket som möjligt. Dom får turas om att vara ute. Dom förtsätter att fälla! Hur kan det vara så mycket hår på en katt. Skulle vilja ha en kattgård till så dom kunde vara ute hela den ljusa tiden på dygnet. Har börjat titta och smått planera. Vi får se. Det är så mycket annat som behövs göras. Målnings arbetet går sakta framåt. Bara en vägg kvar att måla plus trappan. Så nu kan jag så smått börja röja undan. Lite golvlister som ska tas lös och målas. Dom sitter så dumt till under elementet så jag kommer inte åt utan att lägga nacken i en konstig vinkel. Det vill jag helst undvika.
Ingen utställning nu för än i slutet på juni. Skönt att bara ta det lugnt. Men jag hade planerat för bebisar:-(

Marric´s Cedric af Ådalen 6 veckor.