Alla katter till salu!!

Ja ni läste rätt!  Alla är till salu! Nja kanske inte Måns. Nej inte han. Men dom andra! Nu undrar ni.
Jo efter att börja dammsuga det första jag gör när jag kommer hem. Katthåren flyger runt fötterna och strumporna ser ut som om man var en Hobbit. (Ni som kan Sagan om Ringen ni andra får använda fantasin för jag tror ni anar hur mina strumporna ser ut) Diska matskålar diska vattenfontänen torka upp skit i badrummet tömma kattlådorna arbeta mig vidare in i vardagsrummet!!! Va F.. ja precis det jag var rädd för. Brickan med alla mina sticklingar ligger på golvet. Jord överallt då menar jag över allt. På stolar på borden överallt överallt. Fredric hör mina svordomar och kommer inspringande.Han börjar plocka upp sticklingarna och sopa ihop jorden. "Mamma nu är du bra trött på katterna va?" "Men jag hjälper dig" Blir man varm i kroppen då eller??
Men dom är fortfarande till salu!!! Grrrrrrr

Halvfart

Jag tycker allt går på halvfart här hemma. Får inte riktigt upp farten. Målningen urk... har börjat måla taket för tredje gången blir det inte bra nu skiter jag i det. Tycker jag har målafärg överallt i huset. Utom där det ska vara.

Sussi är så pigg och busar runt och tigger mat hela tiden. Jag ger henne så fort hon vill ha. Vill ha henne riktigt rund innan parningen.
Annars händer det inte mycket. Väntar på bekräftelse på lite utställningar. Ska kolla rabiestitrar i mitten på April.  Mona och jag ska till Danmark i början på Maj. Första gången utan för Sveriges gränser. Om vi inte villar bort oss .-))
Sedan ultraljud nästa vecka på ungdomarna och Sussi. Ungdomarnas första och Sussis andra koll. Skönt att kolla hennes njurar nu efter infektionen.
Bara utgifter med andra ord.

Våren spirar och mina Fuchsior/pelargonsticklingar växer så det knakar i fönstren. Fattas bara att katterna välter ner allt.  Lite nyheter har inhandlas bland annat denna skönhet.

Breevis Homerus.

Lite kort som legat

Här kommer lite kort som jag fått under tiden jag har haft datahaveri.

Först ut är Belmon som bor hos Janne Azzis. Han är så lik sin mor på bilderna.

Han fick bra ögonfärg oxå. Det är något jag saknar just nu på Belino. Men det kommer tar lite tid bara.

Sedan har vi Anakin som blir tvättad av sin kompis som jag tror är Gizmo. Rätta mig om jag har fel Mona.

Killen ser lite butter ut.

En del av gänget hemma hos Mona och Magnus.

Cerina som bor hos Marianne i Mo i RanaEn riktig sockerbit.Nästa sockerbit är systern Celesta som bor hos Jenny