Det går sin gilla gångMin Molly söt som socker längtar efter henne. Lill killen växer och frodas. Rund som en julagris. Allt lugnt på katt fronten. Vet fortfarande inte om Sussi är dräktig.
Nu är det mest trädgårdsarbete. En många år eftersatt trädgård. Pust. Men tre rosor ner i backen fyra stora funkisar delade och flyttade till nygrävd rabatt. Som vanligt har man väl satt dom för tätt. Vattna klippa grenar klippa gräs trimma kanter......
Skönt med stor son som lagar maten.

Général Jacqueminot

Lady Emma Hamilton.
Så nu är det fint folk i rabatterna :-) Bäst att vårda språket.

Aron

Det är så roligt när det dyker upp kort på mina små. Man blir pirrigt glad långt in i magen. Nu fick jag av Sara, Aron af Midlands matte. Där bor oxå raggisen Snickers. Goda vänner. Hon skickade en hel länk på bilder och filmer.
http://s191.photobucket.com/albums/z169/AuntArctica/Katter/ Kolla in hennes fina lampa. Kan väl inte vara en raggis som gjort det!! Måste vara hunden! Helt övertygad.

Min Prins Aron som bebis

Fint besök.

Idag tittade Henrik och Lotta in. Dom har Cello ni vet. Från af Ådalen kullen. Stora killen nu 1 år. Oförskämt bortskämd så klart som dom flesta ragdoll blir. Vilken tur jag har haft med mina köpare! Goa människor alla. Tack för det.
Vi åt lite lunch och Henrik som är väldigt trädgård intresserad hade med sig egen odlade gurkor. Så mycket smak det är på egen odlat mot köpt. Så en STOR påse potatis oxå egen odlad. Inte nog med det ett olivträd hade han med sig! Jag som har varit för snål för att köpa ett sånt. Jag köper bara rosor nu!!!!
Men jag smittade han med rosorna. Det bar iväg till Koggens rosgård. Jag som var där igår och köpte 6 stycken....

Skulle INTE köpa flera. Men jag lyckades inte stå imot. En till blev det men nu får det vara bra. Det står många i planteringskön nu som måste ner.
Han hade med sig lite kort på Cello.

Lika tokig i snören som sin halv syster Adela


Goa killen börjar få krage.