Badar

Så då var två katter färdig badade Sussi och Belara. Phu vilket jobb det är. Tvätta går väl an men sen ska det fönas. Katthåret ligger som en dimma över rummet. Tvi tvi. Sussi hon ligger och spinner när jag fönar henne. Hon tycker det är skönt att bli varm. Eller så bara spinner hon i blotta förskräckelsen. Dom var snälla att fixa. Belara är en liten ål men det går bra. Hon har så mycket päls!! För mycket nästan.
Nöjd med jobbet börjar plocka ihop schampoflaskorna och hör att någon går på lådan. Sussi kommer ut med!!! Ja just det hängandes i byxan back. Fa..greppar henne fort och hon skriker som en stucken gris då jag tar in henne i badrummet. Skyll dig själv när du inte kan gå på toa ordentligt! Men det var lätt att få bort så jag slapp blöta ner henne. Skönt. Såg framför mig att göra om hela jobbet igen.
Nu tar jag Belino imorgon. Han är full av hormoner nu så jag får se hur det går. Han är så söt när han springer runt i sitt tikskydd. Det tikskydd som dom rek. på forumet. Valintino nånting fungerar bra. Jag tog nog en storlek för stor men det går att dra ihop bra. Jag mätte han 44 cm runt där svanroten är och tog en 40 men jag kan nog ta en 35 nästa gång. Man får nog ha ett par stycken för även om man har skydd i den så blir det lukt ändå. Men det är skönt att kunna ha han ute tillsammans med oss andra.

Tråkigt!

Oj så tråkigt det är utan dator. Snikar in mig med jämna mellanrum på sonens dator. När han sover, duschar eller försvinner ut för att köpa cola. Snabb snabb är jag för att hinna kika runt vad som händer. På forumet var det väldig bra diskussion runt rasstandarden. Åsa hade sammans ställt bilder på vad hon tycker är bra. Så nyttigt och snyggt presenterat! Mera sånt!

Annars bara målar jag! Snart är taket färdigt och jag tror jag har bestämt färgen på väggarna. Ska oxå lösa hur jag ska komma åt att måla i trappan ner. Det är lite högt! Men det är många veckor kvar innan det är färdigt. Måste vara klart innan bebisarna kommer. Ja nu har jag inte parat men snart... Sussi är först ut och ska få träffa en sån urskön kille!! Oj vad man vill spara själv men njanej kanske får se.

Busiga Adela ligger här nu och har roat sig i nästan en timme med ett sugrör. Hon är helt underbar, I höstas var hon mager och skranglig ingen päls och utmaskad. Trodde hon var sjuk och tog och kollade upp henne men hon var fullt frisk. Men nu efter nyåret ! Rund som en boll tät härlig blank päls och fullt maskad. Skönt jag var riktigt orolig ett tag. Tyvärr har hon lite tätt sittande ögon så hon får ett lite vindögd uttryck. Men färgen är underbar. Riktigt mörk blåa. Bra haka och bra kinder. Medium benstomme. Så rolig tjej. Som hon grejar och donar med sina leksaker. Talar om vad hon gör i långa haranger. Hjälpte mamma Agnes med sista kullen. Nästan att Adela låg mer med bebisarna än Agnes. Det var nog därför Agnes var i så mycket bättre skick efter den här kullen än förra för Adela avlastade henne Ja en sönos är hon. Nu ligger hon i knät och spinner och borrar in klona i benen.ajaj men så gott det är..Men phuu Adela inte fiser du!!

Felet är hittat

Fredric hittade en lös sladd till hårddisken. Problemet är löst men.... Jag har inga program kvar inga drivrutiner osv... Ja jag kan ingenting det blir killarna som får rycka in. Så dom jobbar på det kan ta ett par dagar. Just nu sitter jag med Fredrics dator för han är iväg och spelar laserdom.
Laserdom ja. Det är kul!! Vi hästtjejerna brukar köra det när någon fyller år. Ni kan bara tänka er 9-12 hel laddade tävlings inriktade (lite lätt runda)medelålders flickor. Snacket innan " ta det lugnt" "inte springa" "bara lek""ja jag tänker inte lägga ner någon krut" osv... Vad händer??? Vi släpps in och Dantes inferno uppstår!!! Alla springer skjuter svär och smockan hänger i luften när någon blir träffad. Det smygs det ålas och taktik snack finns inom laget. Sedan paus och in i förrummet. Glada skratt men oxå under ytan en koncentration och vinnarskallar. Sedan in igen och allt upprepas. Ja ni förstår att vi är bra möra efter en timmes spelande. Men gud så kul vi har. Efteråt kan vi skratta åt vårat många gånger rabbiata uppträdande. Men så blir det. Släppa ihop ett gäng viljestarka, envisa och tävligsinriktade tjejer i ett rum med vapen så....
Vi får nog gå över till lite mer stillsamma saker. Bowling kanske. Fast kloten är farligt tunga...