Barkåsens Sweet Miracle

Nu när jag har visat syrran får jag väl försöka visa lite ny tagna kort på min Drottning :-) Men hon är så svår att fotografera. Hon hatar blixten och så fort kameran kommer fram börjar hon kisa utifall blixten går av. Men hon har verkligen maffat på sig och hämtat sig bra efter urinvägsinfektionen hon hade i våras. Det krävdes två penicillinkuren innan vi knäckte den. Men nu är alla prover bra. Det syns även på henne.

Det är ingen bra bild men den enda jag lyckades ta i kroppsbild sedan bara låg hon ner.

En rolig bild fick jag oxå

Att det finns Birma, Perser och Balines i mångas stamtavlor men myrslok??

Ni ser att ögonfärgen har blivit bättre. Tog nästan två år innan den kom.
Nej nu har jag inte tid att sitta här mer. Belara ligger i förlossningsrummet måsta kolla hur hon mår och hålla henne sällskap. Håll tummarna att dom kommer ikväll. Jobbar imorgon. Fredric står som back up som vanligt. Belara är ändå hans katt. Om Belara får bestämma.
Hops nu får Sussi kvällsrycket oxå. Ja nu skulle bara se och höra henne. Man kunde tro att hon hade eld i röven. Rusar runt vrålar upp och ner i klätterträdet, sladdar runt på golvet och har skit kul. Vem behöver TV?

Crazy

Varför ser alltid 5 veckors bebisar totalt puckade ut? Vindögda kletiga efter att ha börjat äta(kladda) mjukmat. Tuffsiga ja jag kan fortsätta räckna upp saker. Från att vara söt bebis till något crazy ufo. Lite som ens tonårsbarn.
Jag minns Belmon! Herre gud som han ser ut på 5 v korten! Mamma döpte om han till Hannibal.
Det här var det ända vettiga kortet.

Fast han såg inget vidare ut som fyra veckor heller.

Som ni förstår så är jag lite frustrerad efter att ha försökt ta ETT vettigt kort på huliganen. Inte så att han inte poserar nej då det gör han så snällt. Utan det att han ser helt CRAZY ut. Fick börja med att försöka tvätta bort all kletig mat som han hade överallt. Det är en matglad kille som äter med hela kroppen. Sedan torka han. Ångrar att jag inte tog ett kort då han var blöt så man såg profilen utan hår. Men jag tycker den är bra. Hakan kanske känns lite svagare idag än förra veckan.
Men ögonfärgen! Han är väldigt mörk i ytterringen och ljusare vid iriset vilket gör att han ser ut som om han hade giftstruma! Marty Feldman! Ni som minns han.

Stackars mattes Charmtroll vad jag pratar skit om dig.

Han är den mest självsäkra kattunge jag haft. Sitter lugnt och käkar vidare trots att ett par sura damer fräser åt han.


Men en fotmarodör. Så Mona jag har en nu oxå. Han hänger alltid i någons fot. Min Marcus eller Fredrics.

Belara är det nedräkning för. Hon ligger mest och sover nu. Massar sig till matskålen ibland. Jag hoppas hon vill föda i min fina bolåda. Dom andra har snällt hoppat in i den när det har varit dax. Fungerar perfekt.
Jag har köpt en sån där fäll med reflekterande folie så kattungarna ska lättare hålla värmen. Glad att jag köpte den nu när Dávon blev själv i kullen.
Jag hoppas hon får i helgen då man är ledig.

Crazy!!! Puss mattes charmtroll!!

Annie Drottning på Hakaslottet

Får jag presentera Sussis flotta syster Annie. Har ni sett vilken päls hon har och då är det sommarpälsen säger matte!!

Kompisen Abbe brittisk korthår då måste väl han vara kungen då?

Vilken ögonfärg! Dom här två har på sommaren en hel ö för sig själv. Snacka om paradis!

Annie är den som är sötast i kullen men tyvärr lite feltecknad. Hela kullen var jämn och bra. Bådar gott för fortsatt avel. Annie är kastrat precis som sin bror Wilmer som är pappa till min kull af Ådalen. Jag tycker Belara är väldigt lik sin moster. Dom är fyra i kullen Miracle. Tre honor och en hane.

Tack Carina för lånet av bilderna! När jag kommer hem vill jag se henne irl. :-)