Planer

Sä var det här med planer! Inte lätt!! Man vänder och vrider funderar och tänker, planerar organiserar tidsplanerar och....ja alltid faller det på nåt. Nu är det mitt kök jag tänker på allt var klart och inhandlat vad händer då!! Ingen hantverkare! Så nu står alla vitvaror i vardagsrummet. Nya inner taket i hallen fönsterna som ska bytas står kvar hos handlaren = mitt hus är ett förråd. Jag trodde i mitt enfald att köket skulle vara klar till jul men inte då!! Så nu får vi nog åka till syrran och fira med dom istället för var ska jag ställa granen? Inga soffor har jag heller för dom slängde jag ut 22 år gamla skulle köpa mig nya i julklapp! Suck varför???

Nu får jag planera för katterna istället. Belara blir nog först ut om hon går igenom alla testerna. Svårt det här med hanar som alla vet. Restriktioner och annat. Men vi letar ihärdigt vidare.

kattunge fritt

Så då var den här helgen oxå avklarad. Uppfödarträffen i Malmö var bra! Man fick gnugga geniknölarna ett par gånger där med  varierande resultat. Sätta ihop parningar hjälp!! Till slut hade vi rört ihop allt så det kom inget vettigt ur det. Men tanken bakom kom fram. Men samtidigt med så snygga katter kan väl inget bli fel? Fast jag återkom hela tiden till en perfekta parning bara lite svårt då det var hanar båda Uuupps! Synd bara att inte fler utnyttjade tillfället att grilla Christine och Åsa. Tack så mycket oxå Lotta för att du fixade gott fika bröd bla.
Mariann hade åkt hela långa vägen från Mo I Rana för att hämta Cerina. Nu borde hon vara framme. Oj vad långa länder vi bor i.
Så nu finns inga kattungar kvar i huset. Tomt och tyst. Nu får jag kanske tid över att inreda kattrummet fullt ut. En soffa och en hurst ska kastas. Sedan ett ny klättermöbel en stor sak!  Hmm få se hur det blir.

Lite bilder

Ja bilderna blev inte dom bästa i Höganäs. Det var mörkt i lokalen och jag hade inte den externa blixten med. Så det blev mest röda ögon

Ungdomarna var avslappnade och sov hela dagarna. Så på natten lördag till söndag busade dom runt i hotelrummet  och väckte mig gång på gång. Sedan sov dom lugnt hela söndagen oxå! Urk att matte var dödstrött visade dom ingen hänsyn till.

Belino upp för bedömning på lördagen.

Belino i panelen på söndagen.

Sussi för bedömning. Tyvärr har jag inget fotoprg. än i datorn så jag kan inte ta bort dom röda ögonen så ni får stå ut med dom.

Belara väntar på sin tur.

Anakin af Midland stora pojken tog sitt första CAP. Tänk vad fort det går inte länge sedan han var bebis.

Anakin 6 veckor.