Slit och släp

Hela dagen har gått åt i kattgården! Det ligger plattor där som är sorligt eftersatta. Efter år av skräp och jord som legat där får jag skrapa fram plattorna. Inte ligger dom slätt heller utan det är hela havet stormar så nu lyfter jag upp dom och kör med högtryckstvätten över dom för att få dom rena.  Sedan jämna till och lägga tillbaka dom. Ska oxå bygga en lucka så man kan komma ner under huset i krypgrunden det kunde man inte innan.
Sedan blir man hela tiden störd av små huliganer som biter en i tårna!! Ljuvliga små sötnosar.. Så tempot blir inte det högsta skit samma bara jag blir klar i sommar.
Att man kan bli så glad i sånna små vildar!! Sussi börjar mota dom nu när dom vill amma hon ledsnar snabbt och går iväg. Dom huliganerna biter henne säkert!
Adela var helt plötsligt utanför kattgården!! Va?? Hur gick det till? Tar in henne igen och hon försvinner in under huset. Jag springer runt och mycket riktigt så finns det ett litet hål på framsidan som hon ålar sig ur. Så nu får damen vara inne tills jag har satt för hålet.
Nu är grillen igång och rotsakslåda i ugnen så nu måste jag ut och lägga köttet på grillen.
Ingen fotografering idag lovar imorgon fast ni har ju fått se nya kort på dom som Christine tog så helt utan är ni inte.
Vem Agnes är parad med?? Jo det är Sussis bror! Så det blir kanon bra. Han är bara 6 mån på kortet!! Har inte fått något nyare kort men så fort jag får lovar jag att sätta in det.

Ny dag

Som kom ändå en ny dag.
Vi har varit ute hela em i det underbara vädret. Kattungarna busar så gräset ryker. In i prasseltunneln och ut igen och så om igen. Man kan sitta och titta på dom i evigheter. Adela tycker dom är riktig roliga och hänger glatt med i leken.
Christin skickade lite kort hon tog då hon var här. Imorgon får jag skärpa mig och ta 8 veckorskorten. Jenny var snäll och satt in korten på fästmännen . Spännande som vanligt att se vad kombinationen ger. Nu är det bara hane till Adela som saknas. Flisan och hon ska testas i Juli Båda är DNA n/n och det blir andra ultraljuds kollen för Flisan hon testades u.a i april förra året.

Belino "tjuren Ferdinant"

Belina "busiga tjejen"

Belmon "charmören"

Belara "Självständiga damen" Tro om det kommer en liten bläs?? Hoppas det!!

Ingen rolig dag!!!

Nu är det tungt!! Min älskade Indigo är utdömd :-(((((( Jag har gråtit hav!  Min drömhäst. Hade det lite på känn men man hoppas i det längsta. Tur jag har små prissarna och nya på väg men.....  Hästar har varit mitt liv i över 40 år!  Man kan bara inte sluta med det! Varför kude jag inte vara en av dom som inte gillar djur tänk vad problem fritt deras liv är bara behöva tänka på sig själv...Hmmm väldigt torrftigt samtidigt. Vänta får tänka en stund...Nej trots all sorg kunde jag inte tänka mig att leva utan djur!! Jag anser att dom ger mer än sorgen ger när dom går bort och dom gör mig till en trevligare och mer ödmjuk människa som kan se bortom mina egna behov och önskningar och mer lyhörd för min omgivning. Så djur kommer alltid att vara en väldigt stor del av mitt liv trots all sorg och smärta så ger dom så mycket mer!! Ja ni alla vet....