Flänger runt

Nu springer jag bara runt i huset och försöker hitta saker. Tången helt borta måste ha den för att knipsa av gardinspiralen. Jag har köpt nya för dom gamla har tappat fjädringen men var är den!!! Panik. Sen hittar jag inte den ena kisslådan inte heller hittar jag antistat medlet jag blir tokig!!! Arons päls ser ut som.. ja tov? Hjälp någon!!!
Så ligger då huvudrollsinnehavarna lugnt sovandes på sängen kisar upp lite slöt när jag rusar runt gäspar och somnar om. Jag vill oxå vara katt!!!image10

Hjälp vad gör man?

Nu är det nedräkning till Jönköping och katterna är så statiska att jag knappt törs ta i dom. Hjälp vad ska man göra? Törs inte ha i för mycket antistat heller för då blir pälsarna feta.
Mina syprojekt är inte färdiga jag får inget gjort... nu har jag bara en dag till på mig sedan bär det av.
Som tur var påminde dom mig på jobbet att sommartiden börjar nu i helgen vilken tur annars hade jag kommit en timme för sent. Känns bra att veta att man får gå upp kl 3 istället för 4. Vad håller man på med egentligen? Och betalar för det gör man oxå..

Sussi är så tjock att jag tror hon spricker snart. Hon får verkligen inte komma igång på söndag då är det dag 61. Pojkarna är hemma och är kattvakt men vem kan lita på dom som sover till 2-3 på dagarna och som inte ens vaknar då man dammsugar under deras sängar! Lite oroligt känns det.

Men det här med den statiska pälsen vad gör man?? Gå med jordade skor?? som man har på operationen eller ha som dom har i spanien på bilarna en slags svart gummibälte som släpar i backen hmmm skulle se ut det kanke blir senast modet på kattutställningar alla går runt med en svart gummislang hängandes från bältet fnisss undra vad besökarna skulle tänka...Nej nu skenar fantasin iväg igen.

Det ska blir roligt att komma iväg med eller utan statiska katter så bara håll tummarna att Sussi inte kommer igång än på ett par dagar.

P.S Det är välkommet att lämna en kommentar D.S

Ingen bra dag

Jaha den är dagen den bara försvann. Inte gjort något vettigt. Jo en sak korgen som jag ska ha förlossningsgrejerna i har inhandlats på Åhlens. En  med lock. Jag vet hur dammigt saker blir här (konstigt). Annars sprang jag mest planlöst runt och glömde vart jag skulle och varför??
Min dator är äntligen lagad. Jag lämnade in den i början på december!! Nytt moderkort .Nu ska allt över från lånedatorn till min dator. Det gör inte jag det får Fredric och Marcus fixa nått ska man ha för att man har fött dom :)

På kattfronten då? Dom har varit ute hela dagen och mått gott i solen. Har köpt lite grishjärtan och lever åt dom.Jag försöker BARFa så mycket som jag hinner och orkar. Dom älskar det helst leverbitarna dom plockas ut först. Det varvas BARF/burkmat mest mjau tetra och en skål med torrfoder står alltid framme. Känns bra att ge dom barf det är det mest naturliga för dom nu följer jag kanske inte recepten slaviskt men på ett ungefär. Ser till att blanda i benmjöl/krossat äggskal mellan varven. Det går åt en mindre mängd mat av barfen än mjukmat. Luktar mindre i lådan oxå inbillar jag mig.