12 veckor

Nu var sista vaccinationen gjord och dom är chipade. Som vanligt tar det lite extra långtid då det blir mycket kel och prat runt guldklimparna. Men det gör inget.
Fick svar idag på DNA testen på killarna och dom är båda n/n. Dom var väldigt snabba från Laboklin, tycker jag precis skickade iväg testerna.

Agnes vankar runt och nu kan man känna hur bebisaran rör på sig där inne. Nu har jag fått tillbaka min "gamla" Agnes hon som kelar och spinner. Vi låg en lång stund bara hon och jag på sängen och myste som vi brukade göra. Mys damen. Hon gillade verkligen att vara mamma. Hoppas det går lika bra den här gången.

Tog lite nya kort idag lite halvhjärtat för dom var lite för busiga och jag lite trött.

Söta Belina med dom vackra blå ögonen

Min Belara. Det blir en liten bläs så sött så.

Charmören Belmon. Sedan gick det inte att ta flera kort för nu var det race som gällde. Belino får jag ta kort på lite senare och sätta in.

Trädgård

I tre dagar har jag slitit hårt i trädgården. Klippt ner buskar som har blivit risiga och hotat att ta över trädgården helt. Lånat grannens flisemaskin och tuggat ner allt till små smuler.
Min dröm har alltid varit att ha en engelsk trädgård sedan jag bodde i england. Många olika rosor och ett minimum av gräsyta. Som det är nu är det mest gräsyta lite rosor. Inte roligt att gå med gräsklipparen.
Men nu har det planterats 10 "gamla "rosor, fyra "nya" rosor, klematis, vindruvor och taggfri björnbär. Min rygg ska vi inte prata om!!
Men oj så roligt det är. Jag gräver så gärna bara jag slipper gå med dammsugaren.Hatar allt hushållsarbete utom matlagningen.
I kattgården har det planterats två "nya" rosor ,vinranka med gula druvor, björnbär., en "gammal" klätterros med söta små rosa blommor och sist en stäpp salvia för att få lite blått.
Blder kommer när jag ser att allt har rotat sig. Fast ni har redan sett bild på min ena ros i kattgården Pink hit.

Nu finns även White hit där och klätterrosen Bloomfeild.
Drömmern är att få hängna in hela trädgården så katterna kan vara med mig hela tiden.Nu sitter Agnes i fönstret på övervåningen som är öppet trots att hon kan gå ut i kattgården. Jag får lite dåligt samvete. Men nu ligger hon på stolen bredvid mig tjocka damen och sover så gott.
Imorse när jag började gräva hörde jag en fågel kvittra. Lät som en kanariefågel! Kan inte stämma måste vara en härmfågerl som härmar. Sedan senare på dagen flyger en gul kanariefågel förbi mig!! Med en kråka efter sig! Hjälp han måste ha rymt. När jag går in och gör kväll hör jag fortfarande kanariefågeln. Så bra då klarade han sig från kråkan men klarar han kylan i vinter?

Snälla!

Snälla snälla kan någon stoppa klockan jag hänger inte med! Onsdag 25/6!! Snart slut på Juni det enda som är bra med den 25 är lönen. Dax att fylla på frysen igen. Jag är lite av en matmamma och vill gärna ha frysen och skafferiet fullt så jag har mycket att välja på när jag ska laga mat. Så jag tillhör dom som i slutet av varje månad rullar ut en överfull varuvagn. Sedan bara små handlar sånt som behövs för komplettering. Jag har hoppast på att det verkligen kunde bli en grillsommar i år för förra året grillade jag tre gånger och då i hällande regn, Jag gillar att komponera rätter och lägga på grillen kanske för att det är lite primitivt. Kott färska kryddor mycke mat såser potatis eller ris i alla former.mmmm känns hälsosamt kanske inte för vikten men för själen!
Min katter är rätt uppfödda dom ratade mjukmaten som är deras favorit för min lasagn riktiga gormeer blev till och med lite morrande över maten! Heder åt kocken uppskattades i alla läger. Fnisss

Indigo min älsklingspojk