Saker händer

Ja gott folk här hände det saker på min första semester dag. Blixten slog ner i huset!! Vaknade med en smäll på lördagsmorgonen och hela rummet lystes upp. Hjälp vad rädd jag blev. Hörde hur all elektrisk utrustning sa PLOPP!!
Datorn, modem telefoner, digitalbox och hemmabioanläggningen utbrända. KUL börjar bra det här.
Men jag klarade mig hyfsat ändå. Grannarna fick större skador med hela proppskåp som åkte och liten brand så brandkåren kom ja gud vilken cirkus. Vi stod ute och pratade sen fick jag ångets hjälp om det låg och pyrde inne hos mig hur ska jag få ut alla katterna!!
Men det var inget som brann som tur var. Sedan letad jag modem i hela blekinge allt slut sålt. Sonen fick tag på ett i torsdags men då hade jag redan åkt till norrland med det goa vädret!
Det var lite för varmt för katterna men det gick bra ändå. Fick ha AC på högsta och flytta runt burarna eftersom så ingen stod i direkt solgass själv satt jag med kofta på. 27-33 grader hela vägen upp.

Här är det paradiset katterna kan springa runt och busa fritt klättra i träden blaska med vatten och jaga varandra på STORA ytor. Sedan mitt på dagen när det är för varmt ligger dom och sover under buskarna sedan när det blir svalare börjar lekarna igen.
Bebisarna växer och mår bra ögonen är öppna nu. Carina var här och tittade på sina "barnbarn" och hon tror att alla utom en är tabby. Ja vi får se men fina är dom. Men vi är ju partiska.

Nu blir det lite sporadiskt här på bloggen då vi inte har dator på lantstället utan bara här i stan och vi vill inte vara här.
Nu ska vi tillbaka till Paradiset Solgläntan katterna sover nog redan gott i min stuga vi har haft besök av grannar som kelade med ungdomarna Belara, Belino och Belmon. Så dom är rejält trötta idag med alla intryck. Belmon åker till sin nya ägare på torsdag det blir tomt utan charmören. Det är en totalt orädd kille man får många skratt med honom.
Ha det gått i värmen

Semester

Äntligen trodde aldrig den här fredagen skulle komma! Nu är det semester som gäller. Ska bara ta det lugnt och vila. Pyssla med katterna och fixa lite små saker inga stora projekt.

Belara och Belino har oxå börjat semestern

Skönt

Dagen gick ovanligt bra trots så många barn Fick jobba över men vi fick bra undersökningar så jag är nöjd. Nöjda barn och nöjda föräldrar då är det bra.
På tal om nöjda föräldrar!! Agnes riktig njuter av att vara mamma. Hon pysslar och hon donar. Sedan när dom sover går hon en sväng ut i kattgården och bara sitter och sniffar i luften. Sedan upp igen och donar med dom små.
Dom har ökat bra i vikt även idag. Även den lille. Han verkar pigg och stark.Så förhoppningsvis går det bra.

En dag kvar... sedan semester. Det blir en tuff dag till imorgon! Landstinget ska väl suga ut sista musten ur en innan man går på semester så man riktig ska uppskatta ledigheten. Men sen.... börjar allvaret!! Allt som legat efter här hemma. Tvättstugan är upp och ner klädkammaren ska tömmas på killarnas gamla kläder köket ska börja plockas ur för hantverkare osv.. men en tur till norrland måste bli av. Så in med alla katterna i bilen sen bär det av. Då är Agnes bebisar nästan två veckor så det ska inte var någon fara att åka med dom. Jag har AC i bilen så det blir inte för varmt plus så har jag köpt en sån där fläkt man kan sätta på buren om det ändå verkar bli för varmt.
Lite kort hoppas jag jag kan åsta komma i helgen så Jenny kan uppdatera veckans bild som legat där sedan midsommar.

Få se om Agnes känner igen sig när vi kommer upp. Vi hade ju våra trevliga morgon promenader hon och jag.

som avslutades med en liten längre kvällspromenad