Gott Nytt År

Nu får jag önska alla ett Gott Nytt År. Tack alla för ni gjorde 2008 till ett så trevligt år. Nu ser jag fram imot 2009 med nya kattungar, nya katter och ragdoll specialen.
Ja det är förhoppnings vis nya honor på väg in här!!  Nu blir ni nyfikna va??
Jag måste ha honor till min prins.

Carina var snäll och fixade bort det gula i kortet så det blev mycket bättre!! Tack Carina för det du är verkligen en klippa!
Så var rädd om er så hörs vi nästa År.....

Cerina

Fick nya kort på Cerina av Mariann idag. Tjejen har verkligen utvecklats! Väger nu 2,9 kg. Hennes bror Cello fick jag rapport på väger 3,3 kg. Han var minst i kullen men växer på. Så bra. Han är kille så han ska bli större.


Vilken sötnos hon är!!

Svamp

Gissa vad vi gjorde igår!! Jo plockade över 1 L trattkantareller!! Mamma är nere och vi tog Agnes med på en runda. Jag hade innan sett att det stod en och annan svamp men inte att det var så mycket. Snön har faktiskt fallit här och det är ÄNTLIGEN lite julkänsla. Så svamparna var stelfrusna men det avskräckte inte oss. Vi plockade glatt på medans Agnes satt på en sten och granskade oss. Alldeles för blött och kallt för en liten prinsessa som hon. Men hon hänger på som vanligt. En liten promenad oxå på vägen så hon fick springa av sig lite. Sedan hem, extra gott med kaffe när man har varit ute en sväng. Fredric hade kokat i förväg så det var klart när vi kom. Tack för det.
Idag tog vi en annan runda med Sussi i hasorna. Nu hade vi inte lika stor tur 3 stackare stod i mossan så dom fick vara men en härlig promenad fick vi i ett vinterlandskap med sol.

Det har börjat låta här!!! Belara!! Hoppas verkligen att det inte sätter igång än. Har ingen hane bokat till henne!