SOL!!!

Äntligen äntligen lite sol.Har klippt gräsmattan som hade växt sig så hög att det knappt gick att klippa. Helst i kattgården där bara kletade gräset ihop sig. Så nu blir väl katterna alldeles gräsgröna igen.
Har tagit lite ny kort på småttisarna. Nu är dom 7 veckor oj vad tiden går fort!!!

Cedric en buse som härjar runt här.

tillsammans med sin bror Cebon men dom kan i nästa stund slänga sig i knät och bara spinna. Dom är det svårt att se skillnad på. Lika stora och mörka i färgen.

Cello är lite ljusar och en aningens mindre men det är väldigt svårt att se skillnaden. Får lyfta upp dom och titta på fläckarna på benen för att se vem som är vem.

Söta Cerina var lite trött så det var svårt att få riktigt bra bilder. Hon låg och hade ögonen halvslutna eller gäspade.

Men hon ger bröderna en riktig brottningsmatch när hon är på det humöret :-) annars är det skönt att ligga och sova på mattes mjuka mage.

Sist ut Celesta stora damen lite lugnare men hon kan busa hon oxå.

Goda nyheter

Nu är pappa "Wilmer" DNA testad! Resultat blev N/N! Så bra då är ingen av bebisarna bärare då "Agnes" oxå är N/N.
Allt går sin gilla gång dom äter sover och busar! Plus sprider kattsand över hela övervåningen. Tur man har en damsugare med extra sugkraft.

Bebisarnas vackre far Barkåsen´s Simpley Miracle "Wilmer"

Sötnosarna

Vaccination

Idag har jag i god tid ringt och beställt tid för första vac för bebisarna.  Dom är bara 6 veckor men jag skulle ändå ringa för att höra om rabies vac. Det är så mycket närmare för mig att åka till Danmark än Norge. Priset 2000:- för vac. provtagning och pass. Ingen aning om det är ett normalt pris?? Någon som vet? Hissnade lite när man nu ska lägga ut för 5 kattungar. Om någon trodde man kan tjäna pengar på det här säger jag bara glöm det!! Går det jämnt ut är jag glad. Men jag röker inte super inte och springer inte på lokal :-) så det här är min slöspeng burk. Åhhh vad jag älskar mina små... som vanligt vill jag ha kvar alla!!!
Dom små har fått varit i barnkammaren som jag gjorde ordning i våras. Men.. jag tycker inte jag har riktig koll på dom. Inte som dom andra kullarna som växte upp i mitt sovrum. Vet inte riktig vilka som har börjat äta mjukmat/torrfoder. Hur dom mår om någon blir dålig osv...Sedan igår har jag tagit bort plankan för rummet och dom får gå fritt på övervåningen= mitt sovrum då jag sitter mest här framför datorn. Där jag är där är dom. Så nu känns det mycket bättre spelar ingen roll att jag blir väckt kl 4 jag vet att dom lever och mår bra. Oj vilken hönsmamma man är.