Sköna maj

Valborg små mulet och lite kallt som det brukar. Få se om man orkar gå en sväng och titta på brasan. Här smäller man inte smällare på valborg som man gör hemma fast jag saknar inte det direkt. Efter ha haft både en skotträdd hund och häst tycker jag det är ett gissel.
Börjar få lite planer till Adela om nu allt går som det är tänkt men det vet i ju alla att allt kan ta en kovändning. Men det hade varit roligt om planerna gick i lås :-) Agnes är fortfarande ett frågetecken men det är goda tider. Har inte tänkt att para henne förän i höst.
Nu väntar jag hem Fredric från Irland så han kan fixa till hemsidans program så jag kan ändra lite. När jag skulle gå in hade jag tappat det på den gamla nylagade datorn. Ni har kanske märkt att det är lite fel och gammal text. Jag kunde säkert ha fixat det själv men... orkar inte.
Imorgon blir en fullspäckad dag. Vinterdäcken av x 8 däck. Bil och trailer. Klippa gräsmattan röja mer i blivande kattrummet. Har inte blivit så mycket gjort där då jag har drabbats av förlamande vårtrötthet. Så varje dag nu har det blivit en obligatorisk em lur med små grisarna. Jag sover som en stock med dom små snusandes bredvid :-) då blir det inte så mycket gjort. Men jag har inte dåligt samvete!

Små tråkigt

Idag åkte sonen till Dublin med klassen. Så det blev lite tomt här. Laga mat bara till en person orkar jag inte göra så det blev bara lite rester, nu skriker magen. Men nej jag får inte äta mera snart bikinisäsong. Fast jag har inte varit nere på stranden dom senast tre åren så skit samma. Dåligt börjar jag se oxå så låter jag bli att ta på mig glasögonen kanske man ser riktigt hyfsad ut?? Hmm var det en chokladkaka jag såg i skafferiet? Va va sa ni karaktär?? Va f.. är det?
Inget nytt på kattfronten. Adela har tyvärr börjat löpa igen! Inte bra. Vill helst inte sätta henne på p-piller samtidigt är jag rädd för livmoderinflammation. Hmmm svår avvägning. Hon är inte 9 mån ens.
image43
min goa dam.

Lat söndag

Idag är en sån dag när inget blir gjort! Dammsugaren hoppar jag över tvätthögen har vält! Usch inte sugen att göra någonting mer än sitta på golvet och mysa med små grisarna. Lite börjar deras personligheter synas. Belara är en äventyrlig tjej som tar långa utflykter från syskonen. Belino är en lat kille som mest äter och sover. Belmon är en charmör som spinner och kelar. Belina är en liten busig tjej som brottas med allt och alla gärna med ungdomarna. Man blir lite avundsjuk på dom som kommer att få uppleva deras fortsatta utveckling man sitter och funderar hur dom kommer att vara och se ut!! Nu har man för mycket ledig tid!! Tur att det är kattfolk som läser min blogg alla andra skulle tycka man hade inte en utan flera skruvar lösa.
Aron mår hur bra som helst efter kastreringen trots att det var ett större ingrepp. Hörde Adela bli förbannad och såg att Aron försökte ...... han har tydligen inte begripet att dom är borta stackarn.
image42
syskonen Adela och Aron "ungdomarna"